Restaurant All Seasons Roman – Place Reviews Skip to content

Restaurant All Seasons Roman

December 11, 2023

All Seasons Roman, o locală fermecătoare cu o nota remarcabilă de 4,6 pe Google Maps, atestată de 426 de recenzii. Acest restaurant, un simbol al accesibilității, are intrări și parcare pentru scaune cu rotile. Indiferent dacă preferați locuri în aer liber, livrare la domiciliu, mâncare la pachet sau masă, All Seasons Roman se potrivește tuturor preferințelor dvs.

Repere:

Răsfățați-vă cu cocktailuri rafinate în timp ce vă bucurați de atmosfera relaxată și primitoare. Unitatea nu este doar accesibilă cu scaunul cu rotile, ci oferă și o parcare amplă pentru un plus de confort.

Oferte:

De la băuturi alcoolice și aperitive până la cafea, bere, cocktailuri și mese până târziu, All Seasons Roman satisface gusturi diverse. Meniul oferă cu mândrie opțiuni vegane și vegetariene, ceea ce îl face o experiență culinară incluzivă. Micul dejun, prânzul, cina, cateringul și opțiunile de desert adaugă o notă încântătoare.

Servicii:

Cu toalete curate și un bar bine aprovizionat, restaurantul asigură o experiență de luat masa plăcută. Rezervările sunt binevenite, iar cardurile de credit sunt acceptate pentru plăți fără probleme.

Atmosfera:

Perfectă pentru grupuri și familii cu copii, atmosfera este atât plăcută, cât și informală. Unitatea emană o atmosferă prietenoasă, făcându-l un loc ideal pentru întâlniri sociale.

Orele de funcționare și contact:

Situat la Pietonal Ștefan cel Mare 17, Roman 617135, România, All Seasons Roman funcționează de la ora 8 a.m. la 11 p.m. Cada dia. Pentru întrebări sau rezervări, contactați-i la +40749292526.

Recenziile clienților:

  • “Un grup de prieteni s-a bucurat de o masă superbă, mulțumită lui Chef Liviu Morarescu. Mâncare: 5, Servire: 5, Ambianță: 5.”
  • “O experiență de neuitat cu un desert care readuce aromele copilăriei! Mâncare: 5, Servire: 5, Ambianță: 5.”
  • “Din păcate, calitatea cafelei a scăzut semnificativ de la excelentă la nebăută. Mâncare: 2, Serviciu: 4, Ambianță: 4.”
  • “Cu siguranță voi reveni. Mi-a plăcut! Mâncare: 5, Serviciu: 5, Ambianță: .”